Fillers voor een veilig, langdurig resultaat! 0651305688 mail@perfectlook.info

Waarom Perfect Look

Rimpels verwijderen

Veilig en hygienisch

Hoge klanttevredenheid

Fillers en Botox Friesland

Fillers en botox Friesland beschikbaar

Op zoek naar een gecertificeerde plek voor fillers en botox? Friesland heeft Perfect Look waar deze behandeling veilig en kwalitatief gedaan kan worden. Hierdoor kunt u een jonger uitziende huid krijgen, zonder operaties. Bij Perfect Look hechten wij veel waarde aan goed contact met onze klant. Hierdoor doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat uw behandeling naar volle tevredenheid verloopt.

Botox behandelingen in Friesland

Wij bieden meerdere botox behandelingen aan in Friesland. Deze bespreken wij hieronder. Daarnaast hebben wij scherpe tarieven. Voor drie regio’s botox betaal je €300,-. Hiermee zijn wij een van de voordeligste in Nederland, maar met een hele hoge kwaliteit en de beste specialisten. De behandelingen die wij aanbieden zijn:

  • Fronsrimpel – de spier tussen uw wenkbrauwen wordt minder diep
  • Botox voorhoofd – de rimpel op uw voorhoofd kan minder diep worden gemaakt
  • Kraaienpootjes – de rimpels naast uw ogen kunnen verminderd worden
  • Bunny Lines botox – de rimpels bij uw neus worden ook wel konijnenlijntjes genoemd
  • Migraine – ook wanneer u last heeft van migraine kunt u door middel van botox proberen dit te verminderen

Deze en meer behandelingen worden gedaan op verschillende locaties in Friesland. Hierdoor is er een grote kans dat er een behandeling in uw regio mogelijk is.

Filler behandelingen in Friesland

In Friesland zijn verschillende filler behandelingen mogelijk. Hiermee kunt u de rimpels in uw gezicht opvullen. De volgende behandelingen zijn bij Perfect Look aanwezig:

De fillers vullen de rimpels op. Hierdoor verdwijnen de rimpels en krijgt u een egale en jong uitziende huid.

Zijn botox en fillers veilig?

Een vraag die we vaak krijgen is ‘zijn botox en fillers veilig?’. Het antwoord hierop is ja! Wij behandelen alleen met A-merk botox (Bocouture) en fillers.

Het echte Botox is ook beschikbaar, maar kost iets meer. Bocouture is een gezuiverde versie van Botuline toxine. Dit wordt geproduceerd door een bacterie en valt onder een eiwit. Het zorgt voor een verminderde activiteit van de spieren, waardoor rimpels en lijntjes verdwijnen.

De fillers zijn op basis van hyaluronzuur, wat een lichaamseigen stof is. Het werkt vocht inbrengend, waardoor de huid zachter en gladder wordt. Dit zorgt voor minder zichtbaarheid van lijntjes en rimpels.

Fillers en botox: Friesland gaat naar Perfect Look

Wilt u fillers of botox in Friesland laten uitvoeren? Kies dan voor Perfect Look als uw kliniek. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn specialist in cosmetische behandelingen. Zorg ervoor dat u behandelingen altijd bij een ervaren arts laat uitvoeren.

Wij komen regelmatig langs in Friesland voor behandelingen. Vaak zijn wij te vinden bij Afslankstudio Marianne in Hardegarijp. Wil je een afspraak maken, bel dan naar 06 – 15 10 34 15. Voor de beste behandelingen kom je naar Perfect Look. Hier komt geen operatie aan te pas, maar wij gebruiken botox en fillers.

botox en fillers Friesland

© 2022 Perfect Look. Alle rechten voorbehouden
Afspraak maken